Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Kinetoterapeuți, ergoterapeuți, psihomotricieni:

Sunteți kinetoterapeut, ergoterapeut sau psihomotrician? Dispuneți de o diplomă europeană și vorbiți franceză (poziom A2)? Alăturați-vă institiilor de îngrijire din Franța pentru posturi temporare sau permanent.
Z tego să profesați în Franța?

Franța oferă numeroase oportunități profesionale pentru profesioniștii în reabilitare care doresc să lucreze ca salariați în spitale, clinici, center de reabilitare medicală și azile.

Care este salariul unui kinetoterapeut în Franța?

  • Salariul pentru un începător variază od 1500 € do 2000 € netto pe lună.

Există posibilitatea unui ajutor pentru cazare?

  • Cele mai multe institutții oferă o soluție de cazare temporare pentru a vă instala în condiții bune.

Propunem contracte temporare sau permanent?

  • Euromotion Medical propune contracte temporare (CDD) sau permanent (CDI). Nu propunem contracte în interim. .

Ajutor the instalare:
Vă asistăm în toate demersurile administracyjne!

Euromotion Asista vă în toate demersurile dumneavoastră Administrative: recunoaşterea diplomelor, mutare, căutarea unei cazări Temporäre permanent sau, înscrierea copiilor the şcoală, sfîaturi pentru zi Viaţă is Promisiunea această perioadă de tranziție.

Încă de la începutul colaborării veți primi ghidul ”Bun venit în Franța”. Acest ghid complete prezintă demersurile necesare în toate situațiile vieții de zi cu zi. Desigur, dacă aveți întrebări, puteți oricând să ne contactați, 7 zile din 7, la un număr dedicat.

Urmărirea integrării:

Tocmai ați ocupat un post nou, într-o țară străină? Pentru a vă ajuta să vă integrați, veți fi invitat (ă) kwartalnie zdarzenie și întâlniri cu alți candidați. This poate fi mai bine decât să vă întâlniți pentru a vă crea noi contacte? Bineînțeles, vă vom suna în mod regulat în primele săptămâni pentru a ne asigura că totul merge așa cum v-ați imaginat.

Kinetoterapeuți: cum profesați în Franța?

Kinetoterapeuți: cum profesați în Franța?

Pentru a lucra în Franța, trebuie să obțineți o autorizație de a profesa (DRJSCS) și să vă înscrieți în Ordinul Kinetoterapeuților.
Sunteți kinetoterapeut:
Pentru a profesa în Franța, trebuie să obțineți o autorizație of the DRJSCS din regiunea unde veți lucra. Pentru obține autorizația, trebuie să așteptați între 1 și 4 luni. Dacă studiile efectuate nu corespund cu programa franceză, DRJSCS vă va cere să faceți un stagiu complementar. În mare, dosarul dumneavoastră trebuie să conțină :
1. Formularna pielęgnacja to cere autorizația de a profesa.
2. Copia cărții de identitate valabile.
3. Copiile diplomelor dumneavoastră.
4. Toate documentele relevante care justifică formarea continuă, doświadczța și compențele dobândite în timpul praktyicii profesionale.
5. Declarație a autorității statului, od maja puțin jednego roku, care să ateste absența sancțiunilor (atestat din partea ordinului / colegiului, școlii, angajatorului ...

6. Skopiuj certificateelor autorităților emitente, specificând:

  • poziom pregătire

  • detaliul și numărul de ore are cursurilor urmate an de an (de exemplu: detaliul pregătirii )

  • conținutul și durata stagiilor validate (aceste stagii trebuie să approachacheze 5 domenii, de exemplu: detaliul stagiilor )

Mai jos găsiți dosarele pentru anumite regiuni metropolitane:

Aveți o întrebare legată de constituirea acestui dosar? Contactați-ne! Toate aceste informații o charakterze orientativ.

După obținerea autorizației, va trebui să vă înscrieți la ordinul kinetoterapeuților .

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Haideți să ne întâlnim!

„Suntem un cabinet de consultanță de mărime medie. Dorința noastră este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții și candidații noștri. Valorile noastre: încredere, transparență, bunăvoință. Așteptăm definarenii și candidații noștri. Valorile noastre: încredere, transparență, bunăvoință. , bunăvoință. vă ajuta să le realizați! Haideţi să not întâlnim ! "  

Cédric Desmoulins, Fondator și Dyrektor Asociat al Euromotion Medical