Etică: cele 11 principii ale noastre

Euromotion, mândria noastră este de ma wpływ pozitiv asupra lumii care ne înconjoară. Fiecare angajat împărtășește aceste 11 principii. Activitatea noastră, modul nostru de a profesa este ghidat de marile principii ale cărții albe de etică, editată przez Jacques Benoit.

Oprócz tego musisz wiedzieć o tym więcej.

1. Niedyskryminacja: lucrăm într-o logică de non-disciminare în general. Considerăm candidații egali. Ne angajăm, la fel ca și clienții noștri, să tratăm Competențele candidaților fără a lua în thinkare următoarele: pochodzenie, płeć, stare Civilă, sarcină, fizyczny aspekt, numer rodziny, de genătate, orientacja, charakterystyka, identyfikacja seksualna, opinie , activități sindicale, apartenența sau non-apartenența presupusă la un grup etnic, națiune, rasă sau religie. În cazul în care unul din clienții noștri nu împărtășește aceste principii, colaborarea este oprită.

2. Remunerarea: noi percepem doar o taxă de la clienții noștri, care ne angajează pentru recruitarea unui kandydat. În niciun caz nu percepem nici o kompensație din partea unui kandydat.

Oprócz tego musisz wiedzieć o tym więcej.

3. Concurență: complementăm conceptul de concurență loială. Noi recruităm doar candidații din Europa și nu contactăm candidații recruitați de concurenții noștri. Mai mult decât atât, nu impunem nici o condiție de exclusive în contractele noastre. Dacă nu am fost reținuți, înseamnă că nu am fost cei mai buni.

Oprócz tego musisz wiedzieć o tym więcej.

4. Integrarea: sprijinim candidații noștri în toate demersurile administracyjne din Franța. Organizăm întâlniri kwartalnik între candidați, astfel încât să formeze o rețea în această țară.

5. Confidențialitate: respidăm confidențialitatea demersurilor clienților și a candidaților noștri. Înainte de a apărea în referințele noastre, noi cerem întotdeauna acordul clienților noștri.

Oprócz tego musisz wiedzieć o tym więcej.

6. Transparență: ne luăm angajamentul de a oferi o relație transparentă, indiferent de sousectul approach. Garantămrespul datat al angajamentelor noastre. Comunicăm imediat, în circumstanțe neprevăzute.

Oprócz tego musisz wiedzieć więcej na ten temat.

7. Informație: ne luăm angajamentul de a transmite informații corecte și verificate interlocutorilor noștri.

Oprócz tego musisz wiedzieć więcej na ten temat.

8. Schimburi profesionale: primul nostru obiectiv este acela de a promova schimbul profesional cross-border. Nu avem nicio dorință de a destabiliza permanent echilibrul demografic între țări. Recrutăm, în primul rând, colaboratori care doresc să dobândească o experienceță în străinătate pentru o durată determinată (3-10) și îi încurajăm pe aceștia să se întoăarcă apoin șara origine căuli Experient.

Oprócz tego musisz wiedzieć więcej na ten temat.

9. Abordări cu privire la mediul înconjurător: promovăm schimbul de date dematerializate.

Oprócz tego musisz wiedzieć więcej na ten temat.

10. Familial sprijin: stabilim parteneriate cu alte companii pentru integrarea pe piața muncii a soților. De exemplu, vă invităm să descoperiți compania Libert'Home , specializată în babysitting în limbi străine.

Oprócz tego musisz wiedzieć o tym więcej.

11. Implicare în comunitate: În fiecare an, din prima zi a existenței agenției noastre, donăm o parte din profituri asociației » To Each His Cap «. Această asociație permite copiilor bolnavi de leukemia să evadeze cateva zile la mare, departe de boală. Pentru twarz o donaţie pentru această asociaţie, clicaţi aici .

Haideți să ne întâlnim!

„Suntem un cabinet de consultanță de mărime medie. Dorința noastră este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții și candidații noștri. Valorile noastre: încredere, transparență, bunăvoință. Așteptăm defini i candidații noștri. Valorile noastre: încredere, transparență, bunăvoință. , bunăvoință. vă ajuta să-l realizați!  Haideţi să not întâlnim ! "  

Cédric Desmoulins, Fondator și Dyrektor Asociat al Euromotion Medical

Kontakt

@: nicetomeetyou@euromotion.care

T .: 09 80 80 14 18

Skype: euromotion.medical

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle